Vi hjälper er att hjälpa andra

På Driv förstår vi den omfattande tid och energi som krävs för att hantera redovisning och ekonomi, särskilt för mindre och nystartade bolag. Med vår hjälp kan ni förverkliga era företagsambitioner med större frihet och koncentration.

BRANSCHER

Branscher vi vänder oss till

Vår klientportfölj är mångfacetterad och inkluderar startup-bolag som behöver extra stöd i sina tidiga tillväxtfaser, såväl som etablerade tech- och IT-bolag, SaaS-företag, scale up-bolag, marknadsföringsbyråer och konsultföretag. Vi har förmågan att omsätta vår förståelse för en rad olika branscher till anpassade lösningar för att möta era unika krav och utmaningar. Er bransch och era specifika behov är något som vi tar på stort allvar och hanterar med professionell precision

Saas-bolag

Läs mer

Startup-bolag

Läs mer

Konsultbyrå

Läs mer

IT-bolag

Läs mer

Tech-bolag

Läs mer

PROCESS

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en helhetslösning inom redovisning som är helt anpassad efter era behov och utmaningar. Vår lösning täcker allt från löpande bokföring till lönehantering, deklarationer, bokslut och rådgivning.

Flexibel redovisning anpassad efter era behov

Varje företag är unikt, och det är därför vi på Driv anpassar våra tjänster efter era specifika behov och önskemål. Oavsett om ni behöver hjälp med löpande bokföring, lönehantering, deklarationer eller bokslut, finns vi här för att stödja er.

Helt digitalt

Vi erbjuder helt digitala lösningar, vilket gör det möjligt för er att ha tillgång till er ekonomi var som helst och när som helst. Vi tror på att förenkla processer och göra redovisning mer tillgänglig och begriplig.

Alltid fast pris

Vi förstår att oförutsedda kostnader kan vara stressande, särskilt för mindre företag. Därför erbjuder vi alltid våra tjänster till ett fast månadspris, så att ni kan planera er ekonomi på ett mer förutsägbart sätt.

Bli en del av vår gemenskap – Din framgång är vår prioritet

LÄR DIG MER

Vanliga frågor

Redovisning är en process som innebär att dokumentera, sammanställa och rapportera en organisations ekonomiska transaktioner och händelser. Målet med redovisning är att skapa en strukturerad och överskådlig bild av företagets ekonomiska ställning och resultat över en viss tidsperiod, vanligtvis ett räkenskapsår. Denna information används för att ta beslut, utvärdera företagets prestation och överensstämmelse med regler och standarder samt för att uppfylla skatte- och rapporteringskrav.

Redovisning en grundläggande och oumbärlig del av en organisations verksamhet som ger klarhet, transparens och en vägledning för beslut.

CASE

Vad våra kunder säger om oss

Jag tycker ordning och reda är viktigt men inte roligt. Därför valde jag Driv direkt när vi startade så det skulle vara mindre att städa i efterhand. Genom att jag kan lita på att viktiga administrativa funktioner blir utförda sparar jag som VD för företaget massor med tid. Driv gör en fantastisk insats med att hålla det rent bakåt så att vi kan fokusera på affären.

Driv uppvisar en förmåga att uppfatta och förstå utmaningar som vårt växande företag ställs inför. De är en pålitlig samarbetspartner som alltid är tillgänglig, snabb när det gäller att svara på våra behov och mycket flexibla. Vi värdesätter högt förtroende för korrekt hantering av vår bokföring och kan varmt rekommendera Driv för denna uppgift.

Det är ett rent nöje att få ha Driv som samarbetspartner. Ständigt bra bemötande av kompetenta och lösningsorienterade individer, med bra struktur och höga tempon.

Jag tycker Driv har ett komplett erbjudande som är kostnadseffektivt och skalar mycket bra i takt med att bolaget växer. Driv bidrar definitivt till att uppnå våra mål kring att driva ett professionellt företag. Det är ordning och reda på de delar som Driv ansvarar för och ger mig möjlighet att fokusera på även andra frågor som är extremt viktiga i den fas av företagsutveckling som vi befinner oss i

Driv är en modern byrå där allting sköts digitalt och effektivt. Jag uppskattar särskilt att Driv löpande föreslår och implementerar förbättringar och automatiseringar. Utöver detta får jag snabba svar på mina frågor vare sig de gäller bokföring eller personalfrågor/lön. Driv är en perfekt partner för oss som jag varmt rekommenderar för ekonomitjänster.

Driv tar ett bredare grepp kring ekonomin än vad en vanlig byrå gör, och hjälper oss i allt från löpande bokföring till interim-CFO-tjänster. De är både snabba och grymma på anpassade budgetmallar!

HÖR AV DIG TILL OSS

Vi tar hand om er Redovisning