Jobba hos oss

Är du också driven, organiserad och och brinner för att hjälpa mindre bolag nå framgång? Hos Driv får du chansen att växa, bidra och vara en del av ett team som sätter entreprenörskap och relationer i centrum. Vi ser fram emot att lära känna just dig!

Varför

Varför arbeta på Driv

På Driv tror vi på individen och det unika varje person kan tillföra vårt team. Här är några skäl till varför du borde börja jobba hos oss.

  • Engagerad kultur: Hos oss är du inte bara en i mängden, hos oss är du en i gemenskapen.
  • Tillväxtmöjligheter: Med vårt fokus på mindre företag och startups finns det alltid nya utmaningar och möjligheter som får dig att växa.
  • Hållbarhet och trygghet: Vi är engagerade i hållbara arbetsmetoder och värnar om en arbetsmiljö där alla känner sig trygga och uppskattade.
  • Moderna arbetsmetoder: Som en helt digital redovisningsbyrå ligger vi i framkant när det gäller teknik och verktyg, något som inte bara gynnar våra kunder utan också våra medarbetare.

Skicka in din ansökan

Önskar du att ansluta dig till Driv-teamet? Då är vi ivriga att ta del av din ansökan. Vänligen skicka in ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv samt varför du är den optimala kandidaten för Driv. Oavsett om du befinner dig i början av din karriär eller är en erfaren redovisningsspecialist, ser vi fram emot att lära känna dig och förstå hur du kan bidra till vårt team. Din ansökan är en möjlighet för oss att upptäcka potentialen i vår framtida stjärna.

KONTORET

Besök oss

Klarabergsgatan 60, 111 21 Stockholm, Sweden

hej@driv.se

Mon-Fri 09:00 – 17:00

(+46) 76 946 47 75

SPONTANANSÖKAN

Skicka in din ansökan för att bli en del av Driv-teamet!