Driv

Driv är ett företag med en stark drivkraft och passion för att leverera framstående resultat. Grundat år 2016 av en grupp ambitiösa entreprenörer, har vi snabbt etablerat oss som en kraft att räkna med inom vår bransch. Vår ungdomliga energi kombineras med vår djupa förståelse för komplexiteten inom redovisning och ekonomi. Vi sätter alltid lösningar i främsta rummet och arbetar med en ihärdig inställning för att möta våra kunders unika utmaningar. Med en stark önskan att skapa mätbara och påverkansfulla resultat är vi hängivna att vara en pålitlig partner för våra kunders framgång.

Vår story

DRIV

Vi är en grupp drivna, lösningsorienterade, sifferälskande och organiserade individer som brinner för att stödja mindre företag och startups. Driv startade 2016 som en inhouse-redovisningsbyrå för en skara drivna entreprenörer och har vuxit sedan dess. Med vår passion för redovisning och djup förståelse för de utmaningar och möjligheter ni står inför ser vi fram emot att bli en del av er framgångssaga.

VÄRDEORD

Vad vi står för

Hos Driv är våra värdeord mer än bara ord på papper – de är hjärtat i vår verksamhet. När ni väljer oss, väljer ni trygghet, hållbarhet och genuin omtanke. Kort sagt, vi bryr oss om er och ert företags framgång, på riktigt.

Entreprenörskap

Vi tror på entreprenörskapets kraft och vill stödja andra företagare på deras resa. Vi förstår de utmaningar ni står inför och vi är här för att hjälpa er att övervinna dem och nå era mål.

Trygghet

Vårt engagemang för fast pris, digitala lösningar och anpassade helhetsservice ger er trygghet i att era redovisningsbehov alltid är i goda händer, oavsett hur ert företag växer och utvecklas.

Hållbarhet

Hållbarhet för oss innebär inte bara att använda miljövänliga digitala lösningar, utan också att skapa långsiktiga relationer med våra kunder baserade på ömsesidigt förtroende och respekt.

Kundcentrerade

Vi sätter alltid kunden i centrum. Vi förstår att varje företag är unikt och vi strävar efter att erbjuda flexibla och skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov och mål.

Pålitliga

Vårt löfte till er är enkelt: vi tar hand om bokföringen så att ni kan fokusera på annat. Inga överraskningar, bara proaktiv service och transparenta fasta priser.

Code of Conduct

Vi agerar alltid med högsta professionella och etiska standard. Vi respekterar och skyddar våra kunders konfidentialitet och levererar alltid våra tjänster med integritet, ärlighet och öppenhet.

MEDARBETARE

Träffa Driv

Matilda Tapper

Matilda Tapper

Redovisningsekonom
Marie Vu

Marie Vu

Löneansvarig
Ayse Yalcin

Ayse Yalcin

VD
Therese Svedberg Flytström

Therese Svedberg Flytström

Redovisningsekonom

VÅRT KONTOR

Besök oss

Klarabergsgatan 60, 111 21 Stockholm, Sweden

hej@driv.se

Mon-Fri 09:00 – 17:00

(+46) 76 946 47 75

Betrodd Av Våra Kunder

 

HÖR AV DIG TILL OSS

Vi tar hand om er Redovisning