Effektiv redovisning

Hos Driv är vi dedikerade till att underlätta denna börda för er. Oavsett om det gäller kontinuerlig bokföring, hantering av löner eller deklarationer, är vi här för att vägleda er genom dessa processer

 

VÅRT ERBJUDANDE

Varför Driv

Vi på Driv erbjuder en skräddarsydd helhetslösning för redovisning. Vårt löfte? Att ta hand om allt det komplicerade så att ni kan koncentrera er på vad ni gör bäst – att bygga upp ert bolag. Vi firar er framgång, stöttar er inom redovisning och växer tillsammans med er.

  • lång erfarenhet inom redovisning
  • experter på redovisning för mindre bolag och startups
  • redovisning till fast månadspris.

HELHETSLÖSNINGAR

Redovisning anpassad efter era behov

Er verksamhets unika behov är vår vägledning när vi skräddarsyr en redovisningslösning som passar er perfekt.

Löpande bokföring

Vi sätter upp rutiner som minimerar tiden ni lägger på att hantera underlag.

Betalning av fakturor

När ni har godkänt en faktura för betalning, ser vi till att den läggs in i banken och betalas ut på förfallodagen.

Lönehantering

Vi skickar ut lönespecifikationer och genomför utbetalningar, allt ni behöver göra är att granska och godkänna.

Bli en del av vår gemenskap – Din framgång är vår prioritet

LÄR DIG MER

Vanliga frågor

Redovisning handlar om att sammanställa och dokumentera ekonomisk information rörande företagets ställning och resultat. Till redovisning hör den dagliga bokföringen av företagets affärshändelser, men även bokslut och årsredovisning.

Företagets redovisning ligger till grund för många av de beslut som ett företag fattar. Syftet med redovisningen är att säkerställa att både interna och externa intressenter har tillgång till den information de behöver för att kunna fatta väl underbyggda beslut kring företaget.

CASE

Vad våra kunder säger om oss

Jag tycker ordning och reda är viktigt men inte roligt. Därför valde jag Driv direkt när vi startade så det skulle vara mindre att städa i efterhand. Genom att jag kan lita på att viktiga administrativa funktioner blir utförda sparar jag som VD för företaget massor med tid. Driv gör en fantastisk insats med att hålla det rent bakåt så att vi kan fokusera på affären.

Driv uppvisar en förmåga att uppfatta och förstå utmaningar som vårt växande företag ställs inför. De är en pålitlig samarbetspartner som alltid är tillgänglig, snabb när det gäller att svara på våra behov och mycket flexibla. Vi värdesätter högt förtroende för korrekt hantering av vår bokföring och kan varmt rekommendera Driv för denna uppgift.

Det är ett rent nöje att få ha Driv som samarbetspartner. Ständigt bra bemötande av kompetenta och lösningsorienterade individer, med bra struktur och höga tempon.

Jag tycker Driv har ett komplett erbjudande som är kostnadseffektivt och skalar mycket bra i takt med att bolaget växer. Driv bidrar definitivt till att uppnå våra mål kring att driva ett professionellt företag. Det är ordning och reda på de delar som Driv ansvarar för och ger mig möjlighet att fokusera på även andra frågor som är extremt viktiga i den fas av företagsutveckling som vi befinner oss i

Driv är en modern byrå där allting sköts digitalt och effektivt. Jag uppskattar särskilt att Driv löpande föreslår och implementerar förbättringar och automatiseringar. Utöver detta får jag snabba svar på mina frågor vare sig de gäller bokföring eller personalfrågor/lön. Driv är en perfekt partner för oss som jag varmt rekommenderar för ekonomitjänster.

Driv tar ett bredare grepp kring ekonomin än vad en vanlig byrå gör, och hjälper oss i allt från löpande bokföring till interim-CFO-tjänster. De är både snabba och grymma på anpassade budgetmallar!

HELHETSLÖSNINGAR

Våra bokföringsfunktioner

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Årsbokslut & årsredovisning

Vi förbereder ert bokslut och kan ta huvuddialogen med revisorn. Ni får en årsredovisning som är redo att presenteras.

Deklarationer

Vi tar hand om allt som har med deklarationer att göra, från löpande arbetsgivar- och momsdeklarationer till bolagsdeklarationer och årssammanställningar.

Budgetering

Vi kan hjälpa er med att sätta upp en budget som är fullt uppföljningsbar månadsvis mot bokföringen och det faktiska utfallet.

HÖR AV DIG TILL OSS

Vi tar hand om er Redovisning