Effektiv och smidig lönehantering – Låt oss underlätta för er

Att administrera löner kan vara tidskrävande. Hos Driv är vi engagerade i att göra denna process problemfri för er. Genom vår expertis och effektiva strategier hjälper vi er att hantera lönehanteringen på ett smidigt sätt

 

VÅRT ERBJUDANDE

Varför välja Driv för er lönehantering?

Vi har lång erfarenhet av att hantera deklarationer. Vi förstår de utmaningar ni står inför och kan erbjuda er en smidig och effektiv lösning för era deklarationer.

  • lång erfarenhet av att hantera deklarationer.
  • komplett hantering av bolagets alla deklarationer.
  • alltid ett fast pris, inga tråkiga överraskningar.

HELHETSLÖSNINGAR

En smidig lösning för lönehantering anpassad efter era behov

Vi tar hand om allt från löneberedning till utbetalning av löner.

Frånvarorapportering

Vi hjälper er att sätta upp ett smidigt och effektivt system för frånvarorapportering. Detta gör att vi kan förbereda en månads löner utan att ni behöver lägga tid på det.

Löneberedning

När frånvarorapporteringen är klar förbereder vi löner för alla era anställda. Ni får sedan ett mail med lönerna för granskning.

Utskick av lönespecifikationer och utbetalning av löner

Om allt ser bra ut med lönerna, ser vi till att lönespecifikationer skickas ut till era anställda. Vi ser också till att utbetalningar utförs på rätt sätt och i rätt tid.

HELHETSLÖSNINGAR

Våra bokföringsfunktioner

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Årsbokslut & årsredovisning

Vi förbereder ert bokslut och kan ta huvuddialogen med revisorn. Ni får en årsredovisning som är redo att presenteras.

Deklarationer

Vi tar hand om allt som har med deklarationer att göra, från löpande arbetsgivar- och momsdeklarationer till bolagsdeklarationer och årssammanställningar.

Budgetering

Vi kan hjälpa er med att sätta upp en budget som är fullt uppföljningsbar månadsvis mot bokföringen och det faktiska utfallet.

Bli en del av vår gemenskap – Din framgång är vår prioritet

LÄR DIG MER

Vanliga frågor

Lönehantering innebär att hantera alla aspekter av löneprocessen, inklusive beräkning av löner, utbetalning av löner och skötsel av relaterade skatte- och socialförsäkringsfrågor. Kontakta Driv för lönehantering till fast pris.

Genom att anlita en extern redovisningsbyrå kan ni säkerställa att era medarbetare alltid får lönen i tid och att processerna för lönehantering sköts smidigt. Kontakta oss för att få hjälp med alla delarna av lönehanteringen.

CASE

Vad våra kunder säger om oss

Jag tycker ordning och reda är viktigt men inte roligt. Därför valde jag Driv direkt när vi startade så det skulle vara mindre att städa i efterhand. Genom att jag kan lita på att viktiga administrativa funktioner blir utförda sparar jag som VD för företaget massor med tid. Driv gör en fantastisk insats med att hålla det rent bakåt så att vi kan fokusera på affären.

Driv uppvisar en förmåga att uppfatta och förstå utmaningar som vårt växande företag ställs inför. De är en pålitlig samarbetspartner som alltid är tillgänglig, snabb när det gäller att svara på våra behov och mycket flexibla. Vi värdesätter högt förtroende för korrekt hantering av vår bokföring och kan varmt rekommendera Driv för denna uppgift.

Det är ett rent nöje att få ha Driv som samarbetspartner. Ständigt bra bemötande av kompetenta och lösningsorienterade individer, med bra struktur och höga tempon.

Jag tycker Driv har ett komplett erbjudande som är kostnadseffektivt och skalar mycket bra i takt med att bolaget växer. Driv bidrar definitivt till att uppnå våra mål kring att driva ett professionellt företag. Det är ordning och reda på de delar som Driv ansvarar för och ger mig möjlighet att fokusera på även andra frågor som är extremt viktiga i den fas av företagsutveckling som vi befinner oss i

Driv är en modern byrå där allting sköts digitalt och effektivt. Jag uppskattar särskilt att Driv löpande föreslår och implementerar förbättringar och automatiseringar. Utöver detta får jag snabba svar på mina frågor vare sig de gäller bokföring eller personalfrågor/lön. Driv är en perfekt partner för oss som jag varmt rekommenderar för ekonomitjänster.

Driv tar ett bredare grepp kring ekonomin än vad en vanlig byrå gör, och hjälper oss i allt från löpande bokföring till interim-CFO-tjänster. De är både snabba och grymma på anpassade budgetmallar!

HÖR AV DIG TILL OSS

Vi tar hand om er Redovisning