Vi guidar er genom de svåra finansiella frågorna

Vår roll är att vara er kompass när ni står inför svåra finansiella frågor. Med vår erfarenhet leder vi er säkert igenom den komplexa terrängen av ekonomiska utmaningar. Låt oss vara er pålitliga guide när ni utforskar strategier och beslut som påverkar er framtid.

 

VÅRT ERBJUDANDE

Varför välja rådgivning från Driv?

Att välja rådgivning från Driv innebär att du får tillgång till en pålitlig partner som förstår dina specifika utmaningar och mål. Vi är engagerade i att hjälpa dig att nå din fulla potential och skapa en hållbar framtid för ditt företag

  • lång erfarenhet av rådgivning för mindre bolag och startups
  • rådgivning som fokuserar på er unika situation och era tillväxtmål
  • alltid fast pris, inga tråkiga överraskningar

HELHETSLÖSNINGAR

Rådgivning anpassad efter era specifika behov

Våra tjänster är flexibla och kan anpassas efter era behov. Vi erbjuder rådgivning inom en rad olika områden som är viktiga för mindre företag och startups.

Optioner, emissioner, ägarfrågor

Funderar ni på att ge ut andelar eller optioner till anställda? Eller vill ni ta in externt kapital genom en nyemission? Vi kan hjälpa er genom hela processen, från start till dess att det är registrerat hos Bolagsverket.

Skattestrategier

Att navigera i skattelandskapet kan vara komplicerat, särskilt för mindre företag och startups. Vi kan hjälpa er att förstå och planera för skatterelaterade frågor, så att ni kan fokusera på tillväxt.

Omsättningsfrågor

Som startup eller tillväxtbolag har ni ett unikt behov av vissa typer av rådgivning som stabila företag som omsätter lika mycket år in och år ut inte har. Vi är experter på dessa frågor och kan hjälpa er med dessa.

SOLUTIONS

Our accounting features

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

Get a quick access dashboard

After creating your account, everything is set up so you can get started. Access it anywhere, any time. Your data is always available, and backed up for extra peace of mind.

Unlimited bank and credit card connections

Connect your bank accounts in seconds. Transactions will appear in your bookkeeping automatically, and you can say goodbye manual receipt entry.

Keep track of your business health

Have an eye on the big picture so you can make better decisions. Our accounting reports are easy to use and show monthly or yearly comparisons, so you can easily identify cash flow trends.

CASE STUDIES

Real-World Success Stories

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesen tium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores. At vero eos et accusa mus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores.

[case-study-list]

Bli en del av vår gemenskap – Din framgång är vår prioritet

LÄR DIG MER

Vanliga frågor

Hos Driv kan ert företag få ekonomisk rådgivning till fast pris. Vi är experter på finansiella frågor som rör mindre företag (företag upp till 20 anställda) och startupbolag.

Genom ekonomisk rådgivning kan ert företag få hjälp att fatta många av företagets viktigaste beslut. Vi kan hjälpa dig med rådgivning med allt från ekonomisk rådgivning till effektiviseringar, ekonomisk styrning och ägarfrågor.

CASE

Vad våra kunder säger om oss

Jag tycker ordning och reda är viktigt men inte roligt. Därför valde jag Driv direkt när vi startade så det skulle vara mindre att städa i efterhand. Genom att jag kan lita på att viktiga administrativa funktioner blir utförda sparar jag som VD för företaget massor med tid. Driv gör en fantastisk insats med att hålla det rent bakåt så att vi kan fokusera på affären.

Driv uppvisar en förmåga att uppfatta och förstå utmaningar som vårt växande företag ställs inför. De är en pålitlig samarbetspartner som alltid är tillgänglig, snabb när det gäller att svara på våra behov och mycket flexibla. Vi värdesätter högt förtroende för korrekt hantering av vår bokföring och kan varmt rekommendera Driv för denna uppgift.

Det är ett rent nöje att få ha Driv som samarbetspartner. Ständigt bra bemötande av kompetenta och lösningsorienterade individer, med bra struktur och höga tempon.

Jag tycker Driv har ett komplett erbjudande som är kostnadseffektivt och skalar mycket bra i takt med att bolaget växer. Driv bidrar definitivt till att uppnå våra mål kring att driva ett professionellt företag. Det är ordning och reda på de delar som Driv ansvarar för och ger mig möjlighet att fokusera på även andra frågor som är extremt viktiga i den fas av företagsutveckling som vi befinner oss i

Driv är en modern byrå där allting sköts digitalt och effektivt. Jag uppskattar särskilt att Driv löpande föreslår och implementerar förbättringar och automatiseringar. Utöver detta får jag snabba svar på mina frågor vare sig de gäller bokföring eller personalfrågor/lön. Driv är en perfekt partner för oss som jag varmt rekommenderar för ekonomitjänster.

Driv tar ett bredare grepp kring ekonomin än vad en vanlig byrå gör, och hjälper oss i allt från löpande bokföring till interim-CFO-tjänster. De är både snabba och grymma på anpassade budgetmallar!

HÖR AV DIG TILL OSS

Vi tar hand om er Redovisning