Professionell hjälp med bokslut

Driv är ett företag som är här för att ge er support när det kommer till att hantera era bokslut. Vår kompetens och engagemang sträcker sig till att säkerställa att era bokslutsaktiviteter genomförs på ett korrekt och effektivt sätt. Med våra tjänster kan ni känna er trygga i att era bokslut hanteras professionellt och i överensstämmelse med gällande standarder och bestämmelser. För mer information om vilka vi är, besök vår om oss sida.

 

Bokslut för företag – Varför välja Driv?

Att välja oss för era bokslut betyder att ni får en partner som är dedikerad till att göra bokslutsprocessen så smidig och problemfri som möjligt. Vi erbjuder en skräddarsydd service för alla typer av bokslut för företag, från små startups till större etablerade företag.

Vi erbjuder bokslut i Stockholm, Göteborg, Malmö – Driv finns digitalt överallt

Tack vare att Driv finns tillgängligt digitalt kan vi inte bara erbjuder bokslut i Stockholm, Göteborg och Malmö, utan över hela Sverige. Vår digitala närvaro gör det möjligt för oss att leverera expertis och skräddarsydda bokslutstjänster till företag oavsett geografisk plats. Det betyder att oavsett var ditt företag är baserat – från storstädernas puls till småorternas idyll – kan du dra nytta av vår högkvalitativa service.

Vår förmåga att erbjuda bokslut digitalt underlättar en smidig och effektiv process för alla våra kunder. Vi använder de senaste digitala verktygen och plattformarna för att säkerställa att ert bokslut hanteras med precision och professionalism, vilket ger er tillgång till vår expertis oavsett fysiskt avstånd. Drivs digitala närvaro är nyckeln till vår rikstäckande service, vilket gör oss till den idealiska partnern för ert företags bokslutsbehov.

Årsbokslut

Vi förbereder ert årsbokslut och säkerställer att det uppfyller alla gällande lagkrav och redovisningsstandarder.

Dialog med revisorn

Vi tar huvuddialogen med er revisor och ser till att alla nödvändiga uppgifter och dokumentation finns tillgängliga.

Årsredovisning

Vi förbereder er årsredovisning. Det enda ni behöver göra är att berätta om verksamheten och ge ett förslag till eventuell utdelning.

Bli en partner – vi hjälper er att skapa värde och få ert bolag att växa

LÄR DIG MER

Vanliga frågor

Ett bokslut är en sammanställning av företagets ekonomiska transaktioner under ett räkenskapsår. Bokslutet används för att ge en bild av företagets ekonomiska ställning och resultat för att företagets intressenter ska kunna fatta ett väl underbyggt beslut om bolaget.

För företag är bokslut viktigt både för att uppfylla lagkrav och för att ge ägare, intressenter och potentiella investerare en klar bild av företagets ekonomiska hälsa och resultat. Om årsredovisningen inte lämnas in i tid måste bolaget betala förseningsavgifter och riskerar likvidation. Att inte ta fram ett bokslut i tid kan också anses vara ett bokföringsbrott vilket både styrelsen och vd:n kan bli åtalade för.

CASE

Vad våra kunder säger om oss

Jag tycker ordning och reda är viktigt men inte roligt. Därför valde jag Driv direkt när vi startade så det skulle vara mindre att städa i efterhand. Genom att jag kan lita på att viktiga administrativa funktioner blir utförda sparar jag som VD för företaget massor med tid. Driv gör en fantastisk insats med att hålla det rent bakåt så att vi kan fokusera på affären.

Driv uppvisar en förmåga att uppfatta och förstå utmaningar som vårt växande företag ställs inför. De är en pålitlig samarbetspartner som alltid är tillgänglig, snabb när det gäller att svara på våra behov och mycket flexibla. Vi värdesätter högt förtroende för korrekt hantering av vår bokföring och kan varmt rekommendera Driv för denna uppgift.

Det är ett rent nöje att få ha Driv som samarbetspartner. Ständigt bra bemötande av kompetenta och lösningsorienterade individer, med bra struktur och höga tempon.

Jag tycker Driv har ett komplett erbjudande som är kostnadseffektivt och skalar mycket bra i takt med att bolaget växer. Driv bidrar definitivt till att uppnå våra mål kring att driva ett professionellt företag. Det är ordning och reda på de delar som Driv ansvarar för och ger mig möjlighet att fokusera på även andra frågor som är extremt viktiga i den fas av företagsutveckling som vi befinner oss i

Driv är en modern byrå där allting sköts digitalt och effektivt. Jag uppskattar särskilt att Driv löpande föreslår och implementerar förbättringar och automatiseringar. Utöver detta får jag snabba svar på mina frågor vare sig de gäller bokföring eller personalfrågor/lön. Driv är en perfekt partner för oss som jag varmt rekommenderar för ekonomitjänster.

Driv tar ett bredare grepp kring ekonomin än vad en vanlig byrå gör, och hjälper oss i allt från löpande bokföring till interim-CFO-tjänster. De är både snabba och grymma på anpassade budgetmallar!

HÖR AV DIG TILL OSS

Låt oss sköta er Redovisning