Effektiv och smidig lönehantering – Låt oss underlätta för er

Lönehantering kan vara tidskrävande. Hos Driv är vi engagerade i att göra denna process problemfri för er. Genom vår expertis och effektiva strategier hjälper vi er att hantera bokföring av löner på ett smidigt sätt.

 

VÅRT ERBJUDANDE

Varför välja Driv för er lönehantering?

Hos Driv har vi specialiserat oss på lönehantering, med en omfattande erfarenhet av bokföring av löner. Vår expertis inom digital lönehantering säkerställer en effektiv och problemfri process för era lönebehov. Genom åren har vi utvecklat en djup förståelse för de utmaningar som företag möter, vilket gör oss till ett pålitligt val för lönehantering.

  • Komplett hantering av bolagets alla deklarationer.
  • Alltid ett fast pris, inga oväntade överraskningar.

Digital lönehantering

I en allt mer digitaliserad värld är effektiv och säker digital lönehantering en avgörande faktor för företags framgång. Hos Driv är vi ledande inom innovation av digital lönehantering, vilket innebär att vi ständigt utvecklar och förfinar våra processer för att göra dem ännu mer tillgängliga och användarvänliga för våra klienter. Vår digitala lönehanteringsprocess erbjuder inte bara en förenkling av rutinmässiga processer men säkerställer också att uppdateringar och ändringar kan genomföras snabbt och effektivt, vilket minimerar risken för fel och förbättrar den övergripande noggrannheten i era löneutbetalningar

HELHETSLÖSNINGAR

En smidig lösning för lönehantering anpassad efter era behov

Vi erbjuder en skräddarsydd lösning för lönehantering, anpassad efter era specifika behov. Vår tjänst omfattar allt från löneberäkning, bokföring av löner till utbetalning, inklusive effektiv frånvarorapportering och förberedelse av löner. Med Drivs tjänster kan ni frigöra värdefull tid och resurser.

Frånvarorapportering

Vi hjälper er att sätta upp ett smidigt och effektivt system för frånvarorapportering. Detta gör att vi kan förbereda en månads löner utan att ni behöver lägga tid på det.

Löneberedning

När frånvarorapporteringen är klar förbereder vi löner för alla era anställda. Ni får sedan ett mail med lönerna för granskning.

Utskick av lönespecifikationer och utbetalning av löner

Om allt ser bra ut med lönerna, ser vi till att lönespecifikationer skickas ut till era anställda. Vi ser också till att utbetalningar utförs på rätt sätt och i rätt tid.

Lönehantering i Stockholm

Att välja Driv som er partner för lönehantering i Stockholm ger er tillgång till vår expertis och anpassade tjänster som möter era specifika behov. Vi på Driv är stolta över vår förmåga att leverera högkvalitativ service, inte bara lokalt i Stockholm utan över hela landet. Vår erfarenhet och närvaro i Stockholm gör oss till en idealisk partner för företag baserade här, men vår kompetens sträcker sig långt bortom stadens gränser. Just vår insikt i lönehantering i Stockholm utrustar oss med unik förmåga att hantera specifika utmaningar som företag i denna dynamiska stad kan möta, samtidigt som vi erbjuder skalbara lösningar för kunder nationellt. Vi är dedikerade till att erbjuda förstklassig lönehantering och rådgivning oavsett var i landet ert företag är beläget.

Årsbokslut & årsredovisning

Vi förbereder ert bokslut och kan ta huvuddialogen med revisorn. Ni får en årsredovisning som är redo att presenteras.

Deklarationer

Vi tar hand om allt som har med deklarationer att göra, från löpande arbetsgivar- och momsdeklarationer till bolagsdeklarationer och årssammanställningar.

Budgetering

Vi kan hjälpa er med att sätta upp en budget som är fullt uppföljningsbar månadsvis mot bokföringen och det faktiska utfallet.

Bli en del av vår gemenskap – Din framgång är vår prioritet

LÄR DIG MER

Vanliga frågor

Lönehantering innebär att hantera alla aspekter av löneprocessen, inklusive beräkning av löner, utbetalning av löner och skötsel av relaterade skatte- och socialförsäkringsfrågor. Kontakta Driv för lönehantering till fast pris.

Genom att anlita en extern redovisningsbyrå kan ni säkerställa att era medarbetare alltid får lönen i tid och att processerna för lönehantering sköts smidigt. Kontakta oss för att få hjälp med alla delarna av lönehanteringen.

Digital lönehantering optimerar löneprocessen genom automatisering och minskar risken för fel. Det sparar tid och ökar noggrannheten i bokföring av löner

Att välja oss som partner för lönehantering i Stockholm innebär tillgång till lokala experter.

Priset på lönehantering beror på flera faktorer, inklusive företagets storlek, antalet anställda, och komplexiteten i lönestrukturen. Hos Driv strävar vi efter transparens och förutsägbarhet i våra prissättningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på era specifika behov, vilket gör att vi kan ge ett fast pris för vår lönehantering. Detta innebär att ni får en tydlig överblick över kostnaden utan några oväntade överraskningar. Vi tror på att erbjuda värde genom högkvalitativa tjänster till ett konkurrenskraftigt lönehanteringspris, som reflekterar den effektivitet och noggrannhet vi levererar.
Kontakta oss för att få inblick i just ert pris!

CASE

Vad våra kunder säger om oss

Jag tycker ordning och reda är viktigt men inte roligt. Därför valde jag Driv direkt när vi startade så det skulle vara mindre att städa i efterhand. Genom att jag kan lita på att viktiga administrativa funktioner blir utförda sparar jag som VD för företaget massor med tid. Driv gör en fantastisk insats med att hålla det rent bakåt så att vi kan fokusera på affären.

Driv uppvisar en förmåga att uppfatta och förstå utmaningar som vårt växande företag ställs inför. De är en pålitlig samarbetspartner som alltid är tillgänglig, snabb när det gäller att svara på våra behov och mycket flexibla. Vi värdesätter högt förtroende för korrekt hantering av vår bokföring och kan varmt rekommendera Driv för denna uppgift.

Det är ett rent nöje att få ha Driv som samarbetspartner. Ständigt bra bemötande av kompetenta och lösningsorienterade individer, med bra struktur och höga tempon.

Jag tycker Driv har ett komplett erbjudande som är kostnadseffektivt och skalar mycket bra i takt med att bolaget växer. Driv bidrar definitivt till att uppnå våra mål kring att driva ett professionellt företag. Det är ordning och reda på de delar som Driv ansvarar för och ger mig möjlighet att fokusera på även andra frågor som är extremt viktiga i den fas av företagsutveckling som vi befinner oss i

Driv är en modern byrå där allting sköts digitalt och effektivt. Jag uppskattar särskilt att Driv löpande föreslår och implementerar förbättringar och automatiseringar. Utöver detta får jag snabba svar på mina frågor vare sig de gäller bokföring eller personalfrågor/lön. Driv är en perfekt partner för oss som jag varmt rekommenderar för ekonomitjänster.

Driv tar ett bredare grepp kring ekonomin än vad en vanlig byrå gör, och hjälper oss i allt från löpande bokföring till interim-CFO-tjänster. De är både snabba och grymma på anpassade budgetmallar!

HÖR AV DIG TILL OSS

Vi tar hand om er Redovisning